Distribui pentru cei care vor să știe adevărul despre Geția, Getica, Țara Geților (lat. Terra Getarum), un material care repune în drepturi etnonimul real al neamului geto-rumînesc și nu struțo-cămilele servite de’a lungul secolelor de cei care ascund originea adevărată a europenilor, vehiculînd minciuni incredibile.

Civilizaţia getică a fost creată de neamul care s’a dezvoltat la Marea Getică (Neagră), cunoscuți în istorie sub numele de geţi. Etnonimul geților a fost inclus cu siguranță în denumirea capitalei geților, SarmiGETuzo, principalul centru politic, militar, administrativ și religios al regatului getic în timpul lui Boero Biseto, semnificând Geții lui Sarmis (Hermes) care era un rege-zeificat al geților

SarmiGETuzo putea semnifica și Geția Sarmatică, adică a geților lui Sarmis, sarmo-geții (vorbitorii de limbă getică) prin transcriere în latină (latinizare) devenind sarmați sau în elina veche, sauromați.Geții localizați spre izvoarele Dunării mai erau numiți și daci (deutsch în germană), în special după autorii latini (vezi Strabon). Cu alte cuvinte nu ”dacii” ar fi celto-germani (altă minciună vehiculată), ci dacii-germani (deutsch) sînt geți, cîndva vorbind aceeași limbă!

Dacia în schimb a fost doar colonie romană, probabil datorită faptului că’l învinsese pe DACI-balo (Decebalus, Dacibală, Dacebalo), iar pe geții adepți ai lui Daci Balo, daci. Dovadă că Dacia a fost doar colonie romană, este și faptul că iau cu ei denumirea provinciei la sudul Dunării după 260 d.Hr., cînd atacurile geților și ale aliaților lor, nu au mai putut fi respinse! Dar va dispare și Dacia de la sudul Dunării, și chiar Roma după ce geții cuceresc definitiv Europa și distrug și imperiul roman, lucruri nespuse de istoria scrisă, chipurile goții că nu ar fi geți, este iarăși una dintre marile minciuni vehiculate în istorie.

THRAXUS ARES