5. Comparați costurile

Încercați să comparați costurile înainte de fiecare achiziție. Aflați unde este mai ieftin un produs și căutați mai multe oferte. Poate că este doar o diferență de doi euro, dar asta face diferența! La început poate fi un pic plictisitor, dar în timp îți va fi din ce în ce mai ușor. Sau căutați câteva site-uri cu sfaturi ce vă pot oferi sfaturi bune?

6. Economisiți mai multă energie

Este posibil să nu vă gândiți la asta, dar costurile dvs. cu energia pot fi prea mari. Aflați despre prețurile altor furnizori de energie sau accesați o pagină de comparație. Este posibil să puteți economisi mulți bani aici!

7. Vindeți ceea ce nu utilizați

Chitara pe care nu ai învățat-o niciodată să cânți. Laptopul pe care nu-l mai folosiți, bicicletele pe care copii le depășesc. Acestea sunt toate lucrurile pe care le puteți transforma în numerar! La piețele de vechituri sau pe Internet puteți vinde obiecte nedorite și câștiga bani rapid. Cel mai bun dintre toate, puneți banii deoparte imediat, deci nu sunt cheltuieli zilnice.

În următorul videoclip veți găsi aplicații pentru telefonul dvs. mobil care vă vor ajuta să vă controlați cheltuielile pentru a economisi o mulțime de bani: