Aceste vedete sunt adesea menționate în mass-media

creștin ortodoxe

Există un motiv pentru care paparazzi nu sunt încă o profesie dispărută și de ce cumpărăm reviste de bârfe: ne place să știm despre viețile celebrităților. Cu toate acestea, nu știm totul despre ele. De exemplu, știați că aceste vedete sunt (s-au născut / convertit) creștin ortodoxe?

Vedete ce sunt (s-au născut / convertit) creștin ortodoxe

1. BOB MARLEY
Poate cel mai cunoscut interpret reggae din lume, promotor al mișcării Rastafariene, a fost botezat în religia ortodoxă, în Jamaica, de către Arhiepiscopul Bisericii Ortodoxe Etiopiene.

2. JAMES BELUSHI
Este, de la naștere, membru al Bisericii Ortodoxe Albaneze părinții săi fiind imigranți ortdocși din Albania, iar ulterior a primit și cetățenie albaneză.

3. JENNIFER ANISTON
Este membră a Bisericii Ortodoxe Grecești, fiind botezată, educată și crescută în această religie de tatăl ei, John Anthony Aniston, pe numele său adevărat Giannis Anastasakis, născut în Creta.

4. CHRISTIAN BALE
Interpretul lui Batman a trecut la ortodoxie înainte de a se căsători cu sârboaica Sandra Blazic.

5. TOM HANKS
Deși, născut şi botezat în religia catolică, actorul câştigător al Oscar-ului a trecut la ortodoxie și și-a botezat și copiii în această religie, după ce s-a căsătorit cu Rita Wilson, o actriță, de orgine greco-bulgară crescută în confesiunea ortodoxă.