O mulțime furioasă de imigranți ilegali din Africa a asediat duminică, 19 Mai 2019, aeroportul din Paris, cerând statutul  de imigant permanent, deoarece „Franța nu aparține francezilor” și „toată lumea are dreptul să fie aici”.

Potrivit New York Post, imaginile surprinse duminică pe aeroportul  Charles de Gaulle arată sute de imigranți ilegali care umblă prin aeroport și ocupă un întreg terminal, cerând să aibă o întâlnire cu premierul francez.

Imaginea postată pe Twitter indică prezența a aproximativ 500 de imigranți care aflați în Terminalul 2 al aeroportului Charles de Gaulle, în timp ce câțiva ofițeri de poliție încearcă să-i stăpânească. „Franța nu aparține francezilor! Toată lumea are dreptul să fie aici!”, se aude o persoană care strigă într-un difuzor.

Protestul a fost organizat de grupul de sprijin pentru migranți „La Chapelle Debout”, care susține că membrii lor se autodefinesc „Vestele negre”.  Un mesaj postat pe Twitter pare să sugereze că prim-ministrul Édouard Philippe ar fi cedat cererilor și le-ar fi acordat statut legal permanent, deși acest lucru nu a fost confirmat.


2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației Sfintele Mucenițe Ecaterina și Filofteia, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială, Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.