Dramă fără margini într-o familie cu cinci copii din Budureasa, judeţul Bihor. O fetiţă de 13 ani şi-a pus capăt zilelor, de dorul mamei care este plecată la muncă în Franţa.

Totul s-a întâmplat în urmă cu o săptămână, pe 9 martie, atunci când fetiţa de 13 ani, care locuieşte cu tatăl ei şi cu alţi patru fraţi mai mici, a profitat de faptul că tatăl ei era plecat

Copila s-a urcat în podul casei şi s-a spânzurat de o grindă.

Tatăl este cel care a descoperit tragedia, însă a fost prea târziu. Medicii chemaţi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru a salva viaţa copilei.

Potrivit ebihoreanul.ro, fata nu ar fi lăsat niciun bilet de adio pentru a-şi explica gestul extrem, iar medicii legişti nu au găsit urme care să demonstreze un abuz fizic sau sexual.

Totuşi, oamenii vorbesc de faptul că fetiţei îi era foarte dor de mama ei, plecată la muncă în Franţa.


2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației Sfintele Mucenițe Ecaterina și Filofteia, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială, Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.