Mai sanatos

Pulpa de kiwi este extrem de sănătoasă, dar și pielița este bună pentru tine. De exemplu, pielița este plină de fibre, ceea ce este bun pentru digestie. Această fibră are, de asemenea, un efect pozitiv asupra nivelului de colesterol, potrivit Health Net. Cu toate acestea, mulți oameni nu vor să mănânce acea piele blană, deoarece nu are un gust bun. Există vreo soluție? Da, perie părul de pe piele și clătește fructele.

Vă întrebați acum de ce acea pieliță este atât de sănătoasă? Vă vom spune. Pielița de kiwi conține multă vitamina C și, de asemenea, multă vitamina E. De asemenea, pielea este bogată în fibre, ceea ce este bine de știut. Ai probleme să mergi la baie? Ei bine, consumul pielii kiwi poate garanta că intestinele tale devin din nou regulate. Se termină aici? Nu, nu v-am spus încă toate avantajele. Substanțele din pielea kiwi au, de asemenea, un efect pozitiv asupra nivelului de colesterol!

Aromă

Ești tentat să încerci pielița de kiwi? Apoi mai avem un sfat pentru tine. Începe cu un kiwi galben, care are mai puțini păr. După curățarea firelor de păr, mai observi mult firele de păr? Apoi, există și o soluție simplă: puneți fructele într-un blender cu iaurt sau lapte și adăugați coaja. Înainte să vă dați seama, veți avea un smoothie gustos și sănătos!